- Thank you received: 0
MIT campus
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Úgy tudtam, hogy a koktélt se a részegedésért isszák. Arra a whisky van. A koktél az amolyan státusz szimbólum. Mert ezeknek abból is az elhasználódó fókusz jutott. Ennél még a ti Azumitoknak is állandóbb a tekintélye. A helyében egyébként én már régen azt mondtam volna, hogy itt elágazik a családfa, kedves szüleim. Csak az enyémek meg is értették volna. Az Ízisszel meg addig fogsz cukkolni amíg be nem megyek és le nem tépem annak a csajnak a fejét, vagy be nem kergetem a legközelebbi sarokba."
-"Nem ismerem a kapcsolataid, így a történetüket még kevésbé. Eddig err?l nem beszéltél, de se id?nk, se alkalmunk nem volt rá. Most majd igyekszem adni."
-"Részegedni az nem ciki, csak megöli a tekintélyedet. Vannak bizonyos dolgok, amiknek búcsút kell mondani, ha tanítani akarsz. Ugyanaz, mint a hadsereg. Ha együtt részegedsz a katonáiddal, akkor neked l?ttek amikor parancsolni vagy büntetni kell. Ha viszont a tisztekkel részegedsz együtt akkor kapcsolataid lesznek ha tiszt vagy. Na most én nem vegyülök a gyökerekkel sem, de a tisztekkel sem. Ennek lesz ám a szép következménye."
~~~
-"Én megpróbálok tenni valamit, de szerintem elkéstünk vele. Gyakorlatilag pillanatok alatt kell behoznom azt, amir?l nem is tudtam. Ha nem volnék ilyen kényszerhelyzetben így el sem vállaltam volna. Hozzám képest ez így szerintem kritikán aluli lesz. Most viszont ha nem bánod inkább dolgoznék az ügyön, miel?tt nagyobbat bukunk mint amúgy. Egy ilyen alkalomhoz pár napot szoktam készülni és ennek jó része Mátrixban megy, a többi meg kísérletezgetés..."
Csapat riadó!
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- A koktélt valóban nem. De a szokott részeged?s diákbulin nem is koktél van. Igaz az Íziszeseknél a részegedés nem cél, hanem eszköz. Arra, hogy olyannal is összefeküdjenek akivel amúgy soha. A rossz nyelvek szerint azért nem engednek be fiúkat a buliba, még egy vicces n?i ruhába öltözött, poénból befelé igyekv?t sem, mert ha tényleg mindenkivel lefekszenek, és nincs annyi óvszer a városban, hogy elég legyen, akkor fiúkat beengedve teherbe esne a fél banda. Na, mi nem ilyet tartunk. És nem így képzeljük el a családot vagy éppen a családi kapcsolatok építését sem. De a helyedben én azért óvatosan mennék az Íziszesek közelébe, vagy legalább kivárnám a bagzási id?szakuk végét. Mindenesetre náluk az újakkal való ismerkedésnél persze ?k is használják a nyelvüket, de sajnos többnyire nem beszélgetésre. Nem tudom oda mennyire menne hosszabb távon értelmes kutató. Mi meg nem státusszimbólumot iszunk. Szerintem már érted a koncepciót. Az étel viszont remélem ízlik, mert szerintem remek receptjei vannak. Sajnos cateringre most nem tudom megkérni, mert fel kell futtatnia a helyet.
- Az okos ember azzal vegyül akivel van legalább valami közös érdekl?dés, el tud beszélgetni, és ha kell akkor a vegyülés után is elfogadná a parancsot, mert nem kell a hatalmat látnia elég az, ha a feladatmegosztást látja. És mindegy, hogy a közös érdekl?dést Winsornak hívják vagy egy új telefonnak. Szerintem a fiad értékelni fogja akár a mostani telefont... Akár az újat. Bár ismerek sok olyan mágust aki kérne bel?le, de bel?led valahogy nem nézem ki, hogy érdekelne. Mellesleg sajnos Miyazaki Azumi-t sem igazán vonzották a plusz funkciók. Pedig fura volt. Lexi nem vette szerintem észre azt mikor küldtem üzenetet. Mondjuk ebben Anna szertartása is benne lehet, hiszen akár kicsit védettebb is vagyok.
- De, ha már szóba került ez is, és a buli is... Gina 3 buli terve kapcsán pár részlet. Persze a megfejtések nincsenek benne.
Megmutatom a tervek alapjait, ami már fenn van Gina jóvoltából. Persze nem a storyt, csak a tematikát.
- Ottonak nem merek sem ilyet küldeni, sem az utódját, mert a haverjai rávennék, hogy valami ökörséget csináljon vele. Beültetésre alkalmas kisméret? dekk komponensekre építve raktam össze telefon méretben egy komoly dekket, indukciós interfésszel, sok másik aprósággal. És igen, sokszor van hozzá javított, már-már adatjack szint? tróda háló, ha valakinek nem jó más interfész. Szóval Otto számára veszélyes. - Mondom közben...
Majd a rendszerbe benézve az adatok megnyitása közben látszik rajtam a meglepetés.
- Amint látom Gina nem csak a 3 buli terven dolgozott, de toborzott valami Amy nev? leányzót is. Nem tudom ismered-e, én láttam egy bulin. Kicsit aggaszt ugyan, hogy az Íziszes csapatnak is dolgozott, de összességében jó. Nomeg beindított egy olyan nyomtatási munkát, ami jobb lett volna, ha megvárja a buli kezdetét, mert így akkor csinál káoszt a házban amikor ott forgalom is van.
A buli tervek mellé kirakom a háznál lév? kamerák képeit... Így Severin mindegyik említett témát meg tudja nézni.
~~~~
- Jeff összerakja a sztorit. Sok apróság adott. Zene kapcsán sem egyedül leszel, akad DeeDee és a bandája. Szerintem, ?k majd akár máshova is el akarnak hívni. Ha akarod elugorhatunk a helyszínre, látni fogod ott a helyet is és a Roadie-ket is. A hely berendezéséhez van ember.
És Amy számára szépen át is küldi mindazt amit DeeDee küldött át.
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Nem tudom, nem járok orgiákra. Én már elmúltam tizenhat. Nem mondom, a magam sörét még most is megiszom, ha épp arról van szó, de egy ilyen bulira maximum rendet tenni hívnának, arra meg nem mernek."
-"Ha jól tudom, azért nem engedik be a n?i ruhás fiúkat, mert nem lányok és ez ki is derül, amikor rájönnek, hogy mije van a "menyasszonynak", ami nekik nincs. Szerintem itt egyedül ennyi a probléma. Teherbe viszont nem esnek."
-"Hidd el, ha nekiállna a házatok a szaporodásnak és sokasodásnak, a második generáció már család volna. Szó szerint és vér szerint is. Az más kérdés, hogy akkor aztán volna egy falud, meg legalább húsz évet kellene napolnod a dolgokon." tréfálkozik a professzor.
-"Nem rossz. Mondjuk nem anyám f?ztje, de nagyon közel áll hozzá. Az a kicsi extra meg nem nyelvvel érezhet?, hanem lélekkel. Ahogy az áldott ételen is van valami amit?l másabb, úgy az ember édesanyjának a f?ztje is más, ahogy ez is más. Nem rossz, csak más. A probléma összesen annyi, hogy nem tudok segíteni annyira. Akadnak ugyan itt is németek rajtunk kívül is, akik tehet?sebbek azoknak ajánlhatom is a helyet, a többiek viszont inkább a komcsi Essewerkent fogják látogatni. Dietrichnek és a többieknek viszont ajánlani fogom ezt a helyet."
-"Akárhogy is vegyülünk, azért nem vagyok amerikai katona. Amerikainak sem érzem magam, ahogy szabadabb se lettem attól, hogy ide kerültem. Komolyan mondom, szerintem a ruszkik nem néznek át úgy senkit, mint ahogy minket átvilágítottak a határon."
-"Otto-nak kérhetnék egyet, de akkor téged sértelek meg vele, úgyhogy inkább nem kérek. Na meg ez a másik. Tuti csinálnának vele valami eszeveszett nagy baromságot. Így is folyton átkonfigurálja a házban a cseng?t. Nem gy?zöm visszaállítani. Ja és még fejl?dik is a kis nyavalyás. Egyre trükkösebben csinálja, nehogy vissza tudjam állítani. Még csak az kéne, hogy leszokjon a tekn?sr?l és átálljon ultragyors Mátrixra. Így is folyton fingik-böfög-sikoltozik az a rohadt cseng?. Tudom, persze hogy az én hibám, sosem lett volna szabad engednem neki, hogy nézze az Addams Family-t, de akkor is."
-"Nem mondod, hogy ezekre most kellene elmenni?! Atyaég! Így nem megyek. Úgy nézek ki, mint akit ledaráltak. Akkor a következ?n jelenek meg. Nem tudom mikor lesz, de így nem megyek, hogy a kórházban is elaludtam. Vagy téged sértelek meg, vagy Minát hozom szégyenbe."
~~~
-"Oké, Gina, de én mint mondtam nem vagyok nyomozó és nem is szerettem nyomozni. Egyetlen Agatha Christie regényt sem olvastam és ezt be kell hoznom. Már tegnap elkéstem vele."
Csapat riadó!
- A 3 buli közül mind 3 túl korai? Vagy a Lovecraftosra már jössz?
~~~~
- Filmek segítenek? Azokból akár részletek is elegend?ek, a látványvilágot onnan már könny? elképzelni, a zenei világban segít DeeDee csapata. Jeff pedig megírja a story-t.
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Nézd. Tegnap és ma olyan volt eddig, mintha a poklot belekeverték volna egy b? dézsa trágyába és a nyakamba öntötték volna. Úgy nézek ki, mint akit átküldtek egy élelmiszeripari gyártósoron. Ha ott elalszom, akkor az nemcsak nekem szégyen, de neked is, márpedig az rohadtul közel van. Arról meg még nem is beszéltünk, hogy vannak itt más dolgok is, de félre tudom ?ket tenni holnaputánig, azaz a holnapira már várhatsz."
~~~
-"A filmek az az egyik fele a dolognak. A könyvek a hangulat miatt kellenek. Sokkal könnyebb fölvennem az egésznek az alaphangulatát ha egy párat elolvasok. Ezeket különben kimondottan a Mátrixban szoktam, mert onnan nem sz?r?dik be semmi. Tudod, ha egy elektronikus könyvet megfogsz, azt nem szennyezi be senkinek semmilyen hangulata, érzelme, gondolata. A nyomdászé, a technikusé, a könyvtárosé és az olvasóké sem." mondja Amy, amib?l annyi t?nik ki így els?re, hogy ha médiumi pályát választ, akkor ? volna a világ egyik legérzékenyebbje, ha jós akart volna lenni, akkor lehet, hogy most prófétaként imádná a fél világ.
Csapat riadó!
Telefonból pedig azért lerakok elé kett?t.
- Vagy Dietrich-ét adjam majd én oda neki?
~~~
- Rendben. Csak nem tudtam most mennyi id?d van.
Útvonal
- You are here:
-
Home
-
Forum
-
Kalandmestereknek
-
Kalandgyár - Light
- Kaland ötlet hentelésre specializálódott karakternek
Aktuális gondolatok
Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?
Cookie kezelés
This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.
You have declined cookies. This decision can be reversed.
You have allowed cookies to be placed on your computer. This decision can be reversed.
How to resolve AdBlock issue?